miércoles, 12 de mayo de 2010

MOBILITZACIONS CONTRA LA CORRUPCIÓ

-
MARGA SANZ (EU): “SI CAMPS NO DIMITEIX, LA CIUTADANIA HA DE TIRAR-LO”
12-05-2010 a las 14:04:40
La coordinadora d’EUPV i diputada autonòmica, anuncia que la seua organització ha convocat una concentració demà per la vesprada a les principals ciutats del País Valencià per exigir la dimissió immediata de Francisco Camps com a president de la Generalitat Valenciana, “per la dignitat de les institucions de l’autogovern del poble valencià”. Sanz s’ha pronunciat en aquestos termes després de conèixer la reobertura del cas per part del Tribunal Suprem.
Sanz crida a la ciutadania valenciana “a sumar-se a quantes mobilitzacions es produïsquen per exigir la depuració de responsabilitats del Consell, començant pel seu president, que ara mateix torna a estar imputat per suborn”.La coordinadora d’EUPV afirma: “no podem permetre que el president de la Generalitat arribe amb eixa condició al judici en el Tribunal Superior de Justícia. Seria una situació sense precedents en la nostra democràcia; Camps ha d’anar com a ciutadà particular, però no ostentant el càrrec de president del Consell.

ESQUERRA UNIDA CONVOCA DEMÀ PER LA VESPRADA CONCENTRACIONS PER EXIGIR LA DIMISSIÓ DE CAMPS
12-05-2010 a las 17:56:43
La coordinadora d’EUPV i diputada autonòmica, Marga Sanz, fa una crida “massiva” a la participació ciutadana en les diverses concentracions convocades per a demà per reclamar que Francisco Camps deixe el seu càrrec de manera immediata. La organització d’esquerres insta als valencians i valencianes a eixir als carrers de València, Alacant, Castelló i Torrevieja.

Les mobilitzacions seran demà a les 20H i se celebraran simultàniament
a València davant el Palau de la Generalitat (plaça de Manises),
a Castelló davant la Casa dels Caragols (carrer Major, 76),
a Alacant a la Casa de les Bruixes (avinguda Doctor Gadea,10) i
a Torrevieja a la plaça de la Constitució.

No hay comentarios:

Publicar un comentario